• News

Udeležba na sejmu K

Domov    O nas    Novice

Silkem d.o.o. se bo na sejmu K-Fair predstavil z razširjeno ponudbo funkcionalnih materialov za uporabo v industriji polimernih proizvodov. Obiščite nas v dvorani 8B, stonica št. A14.

 

ASORBIO ZAP

Glede na intenzivno širjenje proizvodnje na področje molekularnih sit bomo predstavili družino aktiviranih praškastih molekularnih sit ASORBIO ZAP (3A, 4A, 5A, 13X) za uporabo na področju odstranjevalcev vlage in vonjav. Omenjeni materiali se uporabljajo v proizvodnji poliuretanov, folij, barv, premazov, tesnil, polimernih adsorbentov in recikliranih proizvodov.

 

ZEOLITI

ZP-4A-TSR predstavlja naš najkvalitetnejši nevtralizator kisline na osnovi zeolita, ki se uporablja v proizvodnji PVC stabilizatorjev. Inovativni proizvodnji proces nam omogoča pripravo zeolita brez vidnih nečistoč in brez delcev večjih od 45 mikrometrov.

 

BEMITI

Zraven standardnega bemita SIBOM-P84 za uporabo na področju industrije katalizatorjev, se letos predstavljamo tudi s skupino mletih bemitov v praškasti obliki in v suspenziji. Njihovo področje uporabe so specialne aplikacije na področju zaviralcev gorenja ter kot izolatorji v industriji baterijskih materialov. Produkti iz družine bemitov so na voljo tako v standardni kot VLS čistosti (zelo nizka vsebnost natrija; Na2O < 0,05 %).

 

K Fair logo

Nazaj na vrh